TEAM EN PRAKTIJKPraktijk

Onze lichte, rustige en overzichtelijke praktijk bestaat uit twee behandelkamers: een grote en een kleine. Beide kamers zijn uitgerust met digitale r
öntgenapparatuur en state of the art apparatuur.

Om schoon en hygiënisch te kunnen werken wordt al ons instrumentarium in de sterilisatiekeuken eerst gereinigd en gedesinfecteerd in een thermodesinfector. In meeste gevallen is dit genoeg. Echter om ook de nog overgebleven bacteriën te doden, wordt het instrumentarium als laatste in een autoclaaf behandeld. Zo bent u als patiënt keer op keer gewaarborgd van schoon instrumentarium.

Naast een kleine
balie voor administratieve werkzaamheden, hebben wij achter in praktijk een röntgenapparaat voor het maken van panoramafoto’s. In de meeste gevallen maken wij zo’n foto tijdens het inschrijven van nieuwe patiënten, maar de foto is tevens onontbeerlijk voor het verkrijgen van informatie ten behoeve van het goed kunnen plaatsen van implantaten.

In onze praktijk werken wij samen met het tandtechnisch laboratorium
Kesseler & Reuvekamp B.V. te Almelo. Door de intensieve samenwerking en snel overleg bent u gegarandeerd van kwalitatief hoogstaand werk. De implantaten die wij plaatsen zijn van het A-merk Camlog.

Team

panoramateam1
Links: Sander de Bie, tandarts, BIG reg. nr. 99065611402
Midden: Peggy Wesseling, tandartsassistente sinds 1999
Rechts: Anoek Heijboer, tandarts, BIG reg. nr. 19048401802