CONTACT

De praktijk is telefonisch bereikbaar op (0294) 263446. U kunt afspraken maken elke werkdag (behalve dinsdag) tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. U kunt ons ook per email bereiken.

Spoedgevallen

Op dinsdag, 's avonds en in het weekend kunt voor spoedgevallen contact opnemen met het Tandarts Bemiddelingsbureau 0900-8212230.
Of u kunt zelf een online afspraak maken bij
Dental 365 te Amsterdam (alle dagen tussen 8 en 23 uur), Piet Heinkade 215 te Amsterdam, 020-5558282.

Tevens is er op dinsdag tijdens werkuren de mogelijkheid bij een spoedgeval contact op nemen met een collega in de buurt:
Tandartspraktijk Muiderberg (Muiderberg, tel nr 0294-263834)

spoedgeval_2011

Voor spoedgevallen buiten praktijkuren en bij afwezigheid van de tandarts, komt u via het TandartsBemiddelingsBureau bij een dienstdoende tandarts. Dit zal meestal in Amsterdam zijn. Het is gebruikelijk dat de behandelingen tijdens de avond- en weekenddienst contant worden afgerekend. In de meeste praktijken bestaat niet de mogelijkheid te pinnen. U krijgt te allen tijde een kwitantie en een volledig gespecificeerde rekening die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Wat is een spoedgeval?

• Een uitgeslagen tand of kies
• Verwondingen aan de mond of het gezicht met mogelijke schade aan de tanden
• Een volledig afgebroken tand of kies die pijn doet
• Kloppende kiespijn ('s nachts wakker, pijnstillers helpen niet meer)

kiespijn-pro-logo
Een handige app kan zijn: Kiespijn Pro. Een applicatie (app) die ontwikkeld is voor de iPhone en de iPad. De app geeft een professioneel advies voor meer dan 60 van de meest voorkomende tand-, tandvlees- en algemene problemen en dit met afbeeldingen. Deze applicatie is gemaakt door tandartsen om patiënten informatie en advies te verschaffen, en kan van toegevoegde waarde zijn in combinatie met een deskundig, tandheelkundig advies van een tandarts.

Verdere zaken die minder spoedeisend zijn, maar wel binnen enkele dagen door een tandarts moeten worden gezien zijn:
• Een deels afgebroken tand of kies die geen pijn doet
• Een uitgevallen vulling
• Zeurende pijn (NB! Enige napijn na een witte vulling is normaal.)

Voor pijnklachten reserveren wij elke dag tijd. De afspraken die we plannen zijn meestal 15-30 minuten. Die tijd is bedoeld om te kunnen vaststellen wat het probleem is en wat de meest passende oplossing is. In een enkel geval kan het probleem meteen worden opgelost, maar houdt u er echter rekening mee dat vaak een vervolgafspraak gemaakt zal moeten worden.