TEAM EN PRAKTIJK

Onze lichte, rustige en overzichtelijke solopraktijk bestaat uit een grote behandelkamer, welke is uitgerust met digitale röntgenapparatuur en state of the art apparatuur.

Om schoon en hygiënisch te kunnen werken wordt al ons instrumentarium in de sterilisatiekeuken eerst gereinigd en gedesinfecteerd in een thermodesinfector. In meeste gevallen is dit genoeg. Echter om ook de nog overgebleven bacteriën te doden, wordt het instrumentarium als laatste in een autoclaaf behandeld. Zo bent u als patiënt keer op keer gewaarborgd van schoon instrumentarium.

Naast een kleine balie voor administratieve werkzaamheden, hebben wij achter in praktijk een röntgenapparaat voor het maken van panoramafoto’s. In sommige gevallen maken wij zo’n foto tijdens het inschrijven van nieuwe patiënten, maar de foto is tevens onontbeerlijk voor het verkrijgen van informatie ten behoeve van het goed kunnen plaatsen van implantaten en ligging van eventuele aanwezige verstandskiezen.

In onze praktijk werken wij samen met het tandtechnisch laboratorium Kesseler & Reuvekamp B.V. te Almelo. Door de intensieve samenwerking en snel overleg bent u gegarandeerd van kwalitatief hoogstaand werk. De implantaten die wij plaatsen zijn van het A-merk Camlog.

Sander de Bie

tandarts, big reg. nr. 99065611402

Peggy Hunnersen-Wesseling

tandarts-assistente sinds 1999